Curs online. Pentru antreprenori, manageri si profesionisti.


Esti antreprenor sau doresti sa faci pasul spre antreprenoriat. Ai o idee de afaceri sau si mai probabil mai multe idei de afaceri si multa dorinta si nerabdare sa le demarezi.

Dar dupa ce treci de euforia de inceput apar o serie de temeri: incertitudine, nesiguranta si teama ca poate ideea de afaceri nu este fezabila.


Ai un Plan inainte sa demarezi?


Unul dintre motivele pentru care o afacere sau proiect major nu ajung sa-si atinga potentialul este lipsa unei analize prealabile pentru a valida fezabilitatea ideii si a planifica implementarea ei cu succes.


Cum poti sa cresti considerabil sansele de succes ale afacerii tale inainte sa o demarezi?


Unul dintre momentele cele mai dificile cu care se confrunta un antreprenor este demararea unei afaceri sau implementarea unui proiect major.


Demararea unei idei de afaceri este o decizie importanta care necesita mult curaj, investitie de timp si bani si care trebuie foarte bine analizata. Lipsa unei analize si planificari prealabile pot genera ulterior o serie de probleme si riscuri neasteptate care pot ingreuna dezvoltarea afacerii sau chiar continuarea activitatii.


Din fericire avem la indemana un instrument foarte util. Este vorba despre Planul de Afaceri.


Pentru a ajuta antreprenorii si managerii sa previna acest risc si sa creasca sansele de succes ale afacerii am lansat un nou curs: Planul de Afaceri.


Prin intermediul acestui curs online inveti rapid si sigur cum sa pregătești Planul de Afaceri, instrumentul care te ajută să analizezi factorii critici ai unei afaceri de succes.


Permite-mi sa ma prezintSunt Alina Demeter si sunt pasionata de business si cum pot afacerile sa-si creasca performanta gestionand cat mai bine finantele si riscurile.

Am castigat o experienta vasta lucrand in diferite firme multinationale in domeniul Managementului Financiar si Managementul Riscurilor.

In 2010 am creat blogul de educatie financiara pentru succesul afacerii www.alinademeter.ro si de atunci am inceput sa public articole si sa dezvolt programe de training. Mi-am propus sa scriu articole intr-un limbaj mai putin tehnic, cat mai orientate pe business si cu aplicabilitate concreta in afaceri.

Doresc ca mediul de afaceri romanesc, in special firmele mici si mijlocii, sa devina mai performant chiar si in conditii defavorabile. In acest sens ambitia mea este de a ajuta cat mai multe firme si profesionistii din cadrul lor cu educatie financiara pentru succesul afacerilor.

Prin intermediul Planului de afaceri se vor analiza ariile critice pentru succesul unei afaceri. Asfel vei putea valida ideea de afacere si vei planifica implementarea ei cu succes.

Descrierea cursului

Trainingul Planul de Afaceri include tot ce ai nevoie pentru a pregati propriul Plan de Afaceri si a-ti propulsa afacerea intre afacerile de succes.

Cursul este online si cuprinde 10 lectii pe care poti sa le parcurgi in ritmul propriu. Este foarte flexibil si potrivit oamenilor ocupati si in miscare. Poti participa de oriunde atata timp cat ai un calculator si acces la internet.

Vei putea parcurge, intr-o maniera foarte pragmatica, aplicat pe diverse exemple practice, analiza factorilor critici de succes ai ideei de afaceri si crearea Planului de Afaceri.


Ce vei primi:
 • Acces la platforma de training online unde poti accesa cele 10 lectii
 • Materialul de curs in format pdf care poate fi descarcat si salvat. Cursul poate fi parcurs interactiv in platforma online sau citit ca un ebook utilizand materialul pdf
 • Un model de Plan de Afaceri pentru o firma din industria serviciilor
 • Exercitii practice si studii de caz de parcurs individual pentru a putea aplica imediat conceptele invatate
 • Fiind un curs online poti parcurge trainingul in ritmul propriu si vei avea acces la materiale pe termen lung (1 an).


Beneficii:

Antreprenorii sau managerii de afaceri:

 • pot valida ideea de afaceri si pot planifica implementarea ei cu succes. Astfel ei pot creste considerabil sansele de succes ale afacerii inainte sa o demareze
 • structura si aspectele pe care le include un Plan de Afaceri vor ajuta fiecare antreprenor sau manager sa gandeasca si sa planifice mult mai bine ariile cheie in succesul afacerii (practic obliga fiecare antrepenor sa-si faca temele inainte sa demareze o afacere si il ajuta sa o implementeze)
 • pot preveni riscul de investitie intr-o idee neviabila sau implementarea incorecta a unei idei de afaceri viabile
 • pot preveni o serie de probleme si riscuri neasteptate care pot ingreuna dezvoltarea afacerii sau chiar continuarea activitatii
 • pot creste considerabil performantele firmei printr-o analiza si planificare prealabile realizand un Plan de Afaceri
 • Planul de Afaceri este instrument critic atat in faza de start-up dar si in cazul implementarii unor proiecte majore


Vizualizeaza continutul cursului si acceseaza gratuit Lectia 2.


Pana la sfarsitul acestui curs vei putea sa-ti analizezi ideea de afaceri si sa scrii propriul Plan de Afaceri.


Nu iti promit ca nu vei mai avea probleme in conducerea afacerii. Acesta este un risc pe care orice antreprenor sau manager si-l asuma din start. Dar pot sa-ti promit ca, facand aceasta analiza si pregatind Planul de Afaceri, vei evita multe din problemele ce pot aparea ulterior si vei fi mult mai pregatit sa le abordezi.

Te astept sa inveti pas cu pas sa creezi Planul de Afaceri pentru a-ti propulsa afacerea intre afacerile de succes.


Cum ma inscriu in program

Inscrierea in program se face prin achitarea cursului prin intermediul magazinului online.

Dupa confirmarea platii vei primi acces la platforma online unde vei putea parcurge cursul in ritmul propriu.

Garantii:

Depun un efort considerabil pentru a-ti furniza cele mai bune programe de training cu aplicabilitate in practica.

Totusi daca ai parcurs primele cinci lectii din program si nu esti multumit poti sa-ti recuperezi banii integral in 30 zile de la achizitionare.

Crearea unui Plan de Afacere este o abilitate care poate fi invatata de orice antreprenor sau manager. Nu trebuie sa fii un expert in business pentru a crea propriul Plan de Afaceri. Acest curs te va invata pas cu pas cum sa faci acest lucru.

Odata ce dobandesti aceasta abilitate, ca antreprenor sau manager, vei creste sansele de succes ale afacerii tale.

Iti multumesc ca esti interesat in dezvoltarea personala si a firmei si te astept cu drag la acest curs.