Despre mine


Sunt Alina Demeter si sunt pasionata de business si cum pot afacerile sa-si creasca performanta gestionand cat mai bine finantele si riscurile.

Am expertiza in Management Financiar si Managementul Riscurilor lucrand in diferite firme multinationale, proiecte de consultanta si traininguri.

Public articole, dezvolt programe de training si servicii de consultanta din aria Controlling si Management Financiar prin care sprijin firmele si profesionistii din cadrul lor sa maximizeze performantele financiare chiar si in conditii nefavorabile.

Cum te pot ajuta:Programe de Training online


Te ajuta sa asimilezi abilitati critice de Management Financiar al Afacerii pentru planificarea, controlul si optimizarea rezultatelor financiare indiferent de tipul firmei sau stadiul ei de dezvoltare.

Cursurile sunt din categoria: cursuri management financiar, si controlling, cursuri finance for non finance, cursuri analiza financiara, cursuri de educatie financiara si se adreseaza profesionistilor financiari, managerilor si antreprenorilor.

Le poti achizitiona si parcurge in ritmul propriu oricand doresti. De cateva ori pe an sunt organizate sesiuni de curs interactive in care poti primi suport la orice intrebare pe perioada cursului. Click pentru detalii

 


Solutii de Consultanta


Solutii de consultanta pentru optimizarea performantei financiare in urmatoarele arii: 

·           Analiza diagnostic financiara a firmei

·           Monitorizarea si optimizarea costurilor si a profitului

·           Rapoarte manageriale si Dashboarduri KPI pentru controlul si optimizarea afacerii

·           Implementarea unui proces de planificare si control bugetar

 

Pachetele de consultanta Finance-Edu iti ofera suport in implementarea unor tehnici si instrumentele critice de Management Financiar la un pret foarte bun. Click pentru detalii.

   

Daca vrei sa explorezi solutii de crestere a profitabilitatii firmei trimite un email la [email protected] sau programeaza o discutie gratuita.


Articole pe blogul alinademeter.ro


Analizez continuu cele mai bune tehnici si strategii de Controlling si Management Financiar prin care managerii pot creste performatele financiare ale firmei si impartasesc aceste informatii in articole pe blogul de afaceri alinademeter.ro. Click pentru detalii.