Pachet consultanta Start 2

Pachet de analiza financiar diagnostic a performantei si sanatatii financiare a firmei

Inainte de a comanda acest pachet trimite un email pe adresa: [email protected] cu titlu ”Discutie Pachet Start 2” si vom programa o discutie gratuita pentru a decide daca este potrivit pentru tine. Pret pachet: 520 Euro. Pachetul se achita in doua transe, un avans de 40% la inceperea proiectului si transa finala de 60% la prezentarea solutiei finale.

Vrei sa imbunatatesti performantele firmei?

Ca antreprenor, manager financiar sau non-financiar intr-o afacere doresti ca firma sau ariile din responsabilitate sa aiba un profit cat mai bun, ideal in crestere de la o perioada la alta.

Dar nu te-ai confruntat de multe ori cu situatii de genul:

 • Nu stii cat de profitabila e firma si ce ai putea sa faci sa imbunatatesti profitul
 • Nu stii de ce ai probleme constant cu lipsa de cash
 • Cu toate ca incerci sa tii in frau costurile acestea sfarsesc prin a fi foarte mari si astfel la sfarsitul perioadei te trezesti cu pierdere sau profit foarte slab
 • Nu stii de unde sa faci rost de surse de finantare pentru afacere si pana unde poti sa mergi cu creditarea
 • Ai facut diverse schimbari cu scopul de a imbunatati rezultatele firmei, cu toate acestea nu vezi rezultatele asteptate

Daca doresti sa cresti performantele firmei poti implementa o serie de instrumente de Controlling si Management Financiar.

Insa este important sa stim, mai intai, care este performanta trecuta si actuala a firmei si care este starea de sanatate financiara a firmei. Instrumentul de analiza financiara utilizat in acest sens il reprezinta Analiza diagnostic financiara a firmei prin prisma indicatorilor financiari.

 • In practica firmele pot sa-si desfasoare activitatea intr-un mod care nu este sustenabil si de aceea sunt expuse unor riscuri financiare pe termen lung
 • Firmele pot sa fie intr-un dezechilibru financiar pe care sa nu-l constientizeze in faza incipienta si sa fie prea tarziu pentru a-l corecta sau sa-l poata corecta dar cu un pret foarte mare.

Cu ajutorul analizei financiare poti vedea care sunt ariile in care firma este in echilibru din punct de vedere financiar cat si situatiile de dezechilibru financiar care trebuie sa fie un semnal de alarma pentru management.

Avand aceste informatii firma va putea sa ia cele mai bune decizii de optimizare.

Pachetele de Consultanta Finance-Edu te pot ajuta sa controlezi si sa maximizezi rezultatele firmei. Sunt gandite sa-ti ofere suport in implementarea unor tehnici si instrumentele critice de Management Financiar la un pret foarte bun.

Pachet consultanta Start 2

Pachet de analiza financiar diagnostic a performantei si sanatatii financiare a firmei.

Pachetul include:

Realizarea unei analize a afacerii, a modelului de business si profitabilitate al firmei in baza careia Consultantul:

 • Va analiza sustenabilitatea si sanatatea financiara a firmei prin analiza diagnostic financiara a firmei pe ultimii 2 ani
 • Calcularea indicatorilor financiari critici precum si identificarea unor arii ce pot fi imbunatatite in ceea ce priveste indicatorii financiari, planificarea si controlul costurilor, veniturilor, profitului si a cash-ului.
 • Propunere Dashboard cu indicatori financiari de urmarire a performanteisi stabilitatii firmei

Beneficii obtinute

 • Nu va mai trebui sa astepti sa te confrunti cu probleme financiare (lipsa de cash, profitabilitate slaba, costuri mari) ci sa le observi si sa le corectezi rapid.
 • Vei preveni situatia ca firma sa desfasoare activitatea intr-un mod care nu este sustenabil si care o va expune unor riscuri financiare pe termen lung
 • Vei preveni riscul ca firma sa fie intr-un dezechilibru financiar pe care sa nu-l constientizeze in faza incipienta si sa fie prea tarziu pentru a-l corecta sau sa-l poata corecta dar cu un pret foarte mare. Proverbul “e mai usor sa previi decat sa corectezi” se aplica si in acest caz.
 • Vei putea monitoriza constant performantele si starea de sanatate financiara a firmei prin indicatori finananciari critici si vei putea sti daca firma se afla in siguranta din perspectiva financiara, daca performeazacorespunzator dar si sa ai semnale rapide pentru riscuri financiare pe care le vei putea corecta in faza incipienta si cu costuri mai mici si nu atunci cand e prea tarziu
 • Vei putea controla mult mai bine performantele firmei si vei putea intelege mai bine de ce nu ai putut obtine potentialul maxim din afacere
 • Daca ai o evolutie buna si stabila a indicatorilor financiarivei putea putea accesa mult mai usor fonduri noi de finantare atat de la banci cat si de la investitori
 • Iti vei dezvolta o gandire decizionala de business si orice schimbare, idee nou, proiect o sa-l poti analiza avand in minte scopul final : maximizarea profitului si stabilitatea financiara a firmei pe termen lung.

Pret pachet:

520 Euro (pentru o firma de marime mica / medie si un nivel mic de complexitate). Pentru o firma mai complexa in urma analizei initiale se va propune oferta financiara.

Pentru ce firma este potrivit acest pachet:

Firme care pregatesc doar informatii contabile si rapoarte obligatorii cerute de lege dar nu au implementate rapoarte manageriale care sa sprijine managementul in procesul decizional si in maximizarea profitabilitatii.

Firme care se confrunta des cu cu probleme financiare (lipsa de cash, profitabilitate slaba, costuri mari) si nu cunosc exact care sunt cauzele

Managerii si antreprenorii firmei nu au acces la rapoarte cu ajutorul carora sa monitorizeze performanta firmei, sa identifice cauzele pentru o performanta buna sau slaba si implicit nu au informatiile necesare pentru a lua deciziile potrivite de maximizare a profitului si a banilor generati de afacere.

Managerii Financiari, Contabilii Sefi, profesionistii financiari care doresc sa realizeze o analiza financiara a firmei pentru management

Firme care nu monitorizeaza indicatorii KPI critici pentru succesul afacerii

Cum pot achizitiona acest pachet

Pentru a afla mai multe detalii despre acest pachet de consultanta si pentru a evalua impreuna daca acesta este potrivit pentru afacerea ta mai intai programeaza o intalnire1/1 cu mine.In acest sens te rog trimite un email pe adresa: [email protected] cu titlu ” Discutie Pachet Start 2” .

Dupa aceasta discutie si analiza informatiilor preliminare ale firmei daca acest Pachet este potrivit pentru tine il poti comanda aici prin plata unui avans de 40 % care reprezinta conditia de incepere a proiectului.

Transa 2 de 60% se va factura la prezentarea solutiei finale de catre Consultant si se va achita de catre client in termen de maximum 15 zile de la prezentarea facturii.

Iti multumesc ca esti interesat in dezvoltarea personala si a firmei. Depun eforturi continue pentru a intelege particularitatile fiecarei afaceri si imi folosesc abilitatile si calificarile pentru a-ti furniza consultanta de inalta calitate.

Daca cunosti persoane care crezi ca ar avea nevoie de acest gen de suport te rog trimite informatia si catre ei. Iti multumesc anticipat.

Cateva impresii de la cititori si cursanti

”Foarte interesant blog-ul si cursurile, informatiile prezentate sunt bine documentate, in special pe partea de analiza financiara”

“Informatii bine structurate si utile chiar si pentru cei a caror formatie profesionala nu tine de zona financiar-contabila, dar care interactioneaza cu aceste aspecte”

“Totul, legat de curs, a fost conform asteptarilor. Ma bucur foarte mult ca am urmat si acest curs. Sunt sigur ca tot ce am invatat de la dvs, imi va fi de foarte mare ajutor, pentru a face din proiectul nostru, un succes”Poti incepe acum!