Pachet consultanta Start 1

Pachet de rapoarte manageriale de monitorizare si control a performantei firmei

Inainte de a comanda acest pachet trimite un email pe adresa: [email protected] cu titlu ”Discutie Pachet Start 1” si vom programa o discutie gratuita pentru a decide daca este potrivit pentru tine. Pret pachet: 400 Euro. Pachetul se achita in doua transe, un avans de 40% la inceperea proiectului si transa finala de 60% la prezentarea solutiei finale.

Vrei sa cresti profitabilitatea si sa ai control asupra rezultatelor (chiar si in conditii nefavorabile)?

Ca antreprenor, manager financiar sau non-financiar intr-o afacere doresti ca firma sau ariile din responsabilitate sa aiba un profit cat mai bun, ideal in crestere de la o perioada la alta. Insa in practica acest obiectiv nu se va realiza doar din noroc, inspiratie sau creativitate.

Pentru a realiza un obiectiv el trebuie corespunzator planificat si controlat altfel va ramane pentru multe firme doar un vis sau o dorinta neimplinita.

Conform statisticilor aprox. 30% din companiile active din Romania sunt extrem de fragile, ele inregistreaza pierderi sau profit zero si au un Cash Flow extrem de fragil, iar 95% din firme se lovesc de probleme financiare si nu pot sa-si atinga potentialul maxim de profitabilitate. Printre principalele cauze pentru care firmele esueaza sau performeaza slab se numara: o planificare defectuoasa si lipsa unui control adecvat al performantei.

Vestea buna este ca poti utiliza tehnici de Management Financiar care sa te ajute sa controlezi performantele financiare.

Pe parcursul cursurilor pe care le-am livrat si in discutii cu diversi clienti am primit de multe ori intrebari legate de care sunt cele mai utile instrumente prin care sa controlam performantele financiare ale firmei, cum construim rapoarte specifice de monitorizare si control a profitabilitatii dar si cum putem analiza firma din perspectiva financiara. De aici au luat nastere Pachetele de Consultanta Finance-Edu care te pot ajuta sa controlezi si sa maximizezi rezultatele firmei.

Pachet consultanta Start 1

Pachet de rapoarte manageriale de monitorizare si control a performantei firmei

Pachetul include:

Realizarea unei analize a afacerii, a modelului de business si profitabilitate al firmei in baza careia Consultantul va propune:

 • un model de raport managerial de urmarire a costurilor firmei pe principalele tipuri de cheltuieli (in functie de activitatea firmei)
 • un raport de monitorizare a profitabilitatii si a marjelor de profitabilitate
 • un Dashboard cu indicatori financiari de urmarire a performantei si stabilitatii / sanatatii financiare a firmei
 • identificarea unor arii ce pot fi imbunatatite in ceea ce priveste indicatorii financiari, planificarea si controlul costurilor, veniturilor, profitului si a cash-ului.

Beneficii obtinute

 • Nu va mai trebui sa banuiesti care este profitabilitate firmei si sa astepti sfarsitul anului ca sa vezi care este profitul sau pierderea firmei. La sfasitul anului e prea tarziu sa mai actionezi, a trecut anul
 • Vei putea sti in orice moment cat de bine performeaza firma (profitabilitatea firmei) si care au fost cauzele care au condus la o profitabilitate mai buna sau mai putin buna
 • Vei observa si intelege mult mai bine dinamica vanzarilor si a costurilor firmei si vei putea sa le controlezi si sa le optimizezi
 • Vei putea obtine mai mult profit si mai multi bani din afacere
 • Vei putea avea semnale rapide pentru deviatii negative dar si pentru oportunitati aparute si vei putea lua prompt deciziile corecte
 • Vei putea intelege mult mai bine factorii care impacteaza profitul si vei putea sa iei decizii mult mai bune petru optimizarea profitului
 • Vei putea observa evolutia profitului firmei in timp (luna/ trimestru/ anul curent vs perioada precedenta) sau versus obiective planificate
 • Pentru fiecare schimbare, proiect care il implementezi vei putea planifica impactul in profit si apoi vei observa daca decizia a avut efectul scontat in profit
 • Pentru fiecare schimbare majora sau proiect care doresti sa-l implementezi vei putea planifica impactul in profit, vei putea selecta proiectele cele mai profitabile si vei observa daca decizia a avut efectul scontat in profit
 • Iti vei dezvolta o gandire decizionala de business si orice schimbare, idee noua, proiect o sa-l poti analiza avand in minte scopul final : maximizarea profitului


Pret pachet

400 Euro (pentru o firma de marime mica / medie si un nivel mic de complexitate). Pentru o firma mai complexa in urma analizei initiale se va propune oferta financiara.

Pentru ce firma este potrivit acest pachet

 • Firme care pregatesc doar informatii contabile si rapoarte obligatorii cerute de lege (care nu ofera o valoare prea mare managementului) dar nu au implementate rapoarte manageriale care sa sprijine managementul in procesul decizional si in maximizarea profitabilitatii.
 • Managerii si antreprenorii firmei nu au acces la rapoarte cu ajutorul carora sa monitorizeze performanta firmei, sa identifice cauzele pentru o performanta buna sau slaba si implicit nu au informatiile necesare pentru a lua deciziile potrivite de maximizare a profitului si a banilor generati de afacere.
 • Managerii Financiari, Contabilii Sefi, profesionistii financiari din firma doresc sa dezvolte rapoarte financiare pentru management
 • Firme care nu monitorizeaza indicatorii KPI critici pentru succesul afacerii

Cum pot achizitiona acest pachet

Pentru a afla mai multe detalii despre acest pachet de consultanta si pentru a evalua impreuna daca acesta este potrivit pentru afacerea ta mai intai trimite un email pe adresa: [email protected] cu titlu ” Discutie Pachet Start 1” si vom programa o discutie.

Dupa aceasta discutie si analiza informatiilor preliminare ale firmei daca acest Pachet este potrivit pentru tine il poti comanda aici prin plata unui avans de 40 % care reprezinta conditia de incepere a proiectului.

Transa 2 de 60% se va factura la prezentarea solutiei finale de catre Consultant si se va achita de catre client in termen de maximum 15 zile de la prezentarea facturii.

Iti multumesc ca esti interesat in dezvoltarea personala si a firmei. Depun eforturi continue pentru a intelege particularitatile fiecarei afaceri si imi folosesc abilitatile si calificarile pentru a-ti furniza consultanta de inalta calitate.

Daca cunosti persoane care crezi ca ar avea nevoie de acest gen de suport te rog trimite informatia si catre ei. Iti multumesc anticipat.

Cateva impresii de la cititori si cursanti:

”Foarte interesant blog-ul si cursurile, informatiile prezentate sunt bine documentate, in special pe partea de analiza financiara”

“Informatii bine structurate si utile chiar si pentru cei a caror formatie profesionala nu tine de zona financiar-contabila, dar care interactioneaza cu aceste aspecte”

“Totul, legat de curs, a fost conform asteptarilor. Ma bucur foarte mult ca am urmat si acest curs. Sunt sigur ca tot ce am invatat de la dvs, imi va fi de foarte mare ajutor, pentru a face din proiectul nostru, un succes”Poti incepe acum!